Valdrin Sulejmani

View:

Fahrije Zogaj & Grupi Muzikor DEA Tallava Per Aganin e Vogel ne Tetovë Neew 2016

2 г. назад

Fahrije Zogaj & Grupi Muzikor DEA Tallava Per Aganin e Vogel ne Tetovë Neew 2016.

Burim Gjilani & Aferdita & Ork ALBANOTA Taksim Tallava Per Tetove Ne Era Dancing Neeew 2015

2 г. назад

Burim Gjilani & Aferdita & Ork ALBANOTA Taksim Tallava Per Tetove Ne Era Dancing Neeew 2015.

Burim Gjilani - Ork CABANA Live ne Dasem Tetove Per Synetin e Aganit 2017

6 мес. назад

Burim Gjilani - Ork Cabana Live ne Dasem Tetove Per Synetin e Aganit 2017... ......OrkCaBana...... Syneti Dasem Tetove 2017.

Valbona Spahiu - Erkan Musliu - Ork CABANA Live ne Dasem Tetove Neew 2017

5 мес. назад

Valbona Spahiu - Erkan Musliu - Ork Cabana Live ne Dasem Tetove Neew 2017 Valbona Spahiu - Erkan Kumanova - Fahrije Zogaj - Burim Gjilani Ork Cabana ...

Erkan Musliu - Valbona Spahiu - Ork CABANA Taksim Tallava ne Dasem Tetove Neew 2017

6 мес. назад

Erkan Musliu - Valbona Spahiu - Ork CABANA Taksim Tallava ne Dasem Tetove Neew 2017 Recording ne Audio CD Mp3 by DjToni GV Erkan Kumanova ...

Fahrije Zogaj - Ork CABANA Tallava Live ne Dasem Syneti Tetove Neew 2017

5 мес. назад

Fahrije Zogaj Ork CABANA Tallava Live ne Dasem Tetove Neew 2017 Fahrije Zogaj - Erkan Kumanova - Burim Gjilani - Valbona Spahiu - Ork Cabana Live ...

HIT - Bekim Kumanova - Erkan Musliu - Ork Triola Turbo Tallava ne Boleros Neeew 2017

5 мес. назад

HIT - Bekim Kumanova - Erkan Kumanova - Ork Triola Turbo Tallava ne Boleros Neeew 2017.

Leotrim Kastrati & Anila Taksim Tallava Per Valdrin Pallçishtin Shumaher Rogoqicen me Shoqni 2017

12 мес. назад

Leotrim Kastrati & Anila & Ork Kristal Taksim Tallava Live Per Valdrin Pallçishtin Shumaher Rogoqicen me Shoqni ne Dancing Rinia Hegnau. Neeeew ...

Meti Maloku & Eda dhe Ork Trinota Taksim Tallava Per Pallçisht Rogoqic Tetovë ne Vip Dancing 2017

12 мес. назад

Meti Maloku & Eda dhe Ork Trinota Taksim Tallava Per Valdrin Pallçishtin. Shumaher Rogoqicen dhe Menaxher Tetovën Neeew 20.01.2017.

Valbona Spahiu & Ork CaBana Tallava Live ne Alfa Club Fribourg Neeww Neeew 2017

1 г. назад

Valbona Spahiu & Ork CaBana Tallava Live ne Alfa Club Fribourg Neeew 2017.

Burim Gjilani & Fikret Dauti & Grupi NoTa Taksim Tallava ne Era Dancing Neeeeew 02.04.2017 (1)

10 мес. назад

Burim Gjilani & Fikret Dauti - Grupi NoTa ( Arsim Kitrra Mala Hekurani ) Tallava Ne Era Dancing Për Valdrin Pallçishtin Shumaher Rogoqicen..Neshat Kerçoven ...

Burim Gjilani - Valbona Spahiu - Erkan Musliu - Fahrije Zogaj - Ork CABANA Tallava ne TETOVE 2017

5 мес. назад

Burim Gjilani - Valbona Spahiu - Erkan Kumanova - Fahrije Zogaj - Ork CABANA Tallava LIVE DASEM ne TETOVE 2017 Syneti Dasem Tetove 2017.

Elona Leka & Aferdita dhe Ork ALBANOTA Tallava ne Era Dancing Neew 2016 (2)

2 г. назад

Elona Leka & Aferdita dhe Ork ALBANOTA Tallava ne Era Dancing Neew 2016.

Erkan Musliu & Valbona Spahiu dhe Ork NoTa Taksim Tallava ne Boleros Per Shoqnii Neew 2015

2 г. назад

Erkan Musliu & Valbona Spahiu dhe Ork NoTa Taksim Tallava ne Boleros Per Shoqnii Neew 2015.

Bekim Kumanova & Valbona Spahiu & Ork NoTa Tallava O Knohet Konga Nkajde Trona ne Boleros Neew 2016

2 г. назад

Bekim Kumanova & Valbona Spahiu & Ork NoTa Tallava O Knohet Konga Nkajde Trona ne Boleros Neew 2015.

Erkan Musliu - Valbona Spahiu - Burim Gjilani - Fahrije Zogaj - Ork CABANA Taksim Tallava Live 2017

6 мес. назад

Erkan Kumanova - Valbona Spahiu - Burim Gjilani - Fahrije Zogaj dhe Ork CABANA Taksim Tallava Live ne Dasem Tetove Per Synetin e Aganit...

Valbona Spahiu & Bashkim Spahiu & Ork CaBana Tallava Per Pallçisht . Çegran . Saraj 2017

1 г. назад

Valbona Spahiu & Bashkim Spahiu & Ork CaBana Tallava ne Alfa Club Fribourg Per Pallçisht . Çegran . Saraj Neew 11.12.2016.

Bekim Kumanova & Erkan Musliu & Ork TRIOLA Tallava Ne Boleros Neeeeww 2017

1 г. назад

Bekim Kumanova & Erkan Musliu & Ork TRIOLA Tallava Ne Boleros Neeeeww 2017.

Musli Kuqi & Burim Gjilani & Rema & Ork NoTa Taksim Tallava ne Era Dancing 2017

12 мес. назад

Musli Kuqi & Burim Gjilani & Remzije Strumcaku & Ork NoTa Taksim Tallava ne Era Dancing Per Tetove 2017.

Bujari Vogel & Agron Ahmeti & Manjola Ork Kristal Tallava Live ne Dancing Rinia Hegnau Neew 2017

12 мес. назад

Bujari Vogel & Agron Ahmeti & Manjola Grupi Kristal Tallava Live ne Dancing Rinia Hegnau Neew 21.01.2017.

Happy Birthday Valdrin

6 г. назад

Edited and recorded : Rines Osmani Klasa 13 B.S Shkolla e mesme ekonomike `Hivzi Sulejmani^ Fushë Kosovë Ditelindja e Valdrin Dervishollit Dhjetor 2011 ...